Kinesitherapie Waregem

Kinesitherapie Waregem is een jonge onderneming die toch enige naambekendheid wou krijgen. Hoe anders dan met een aantrekkelijke website waarop hun diensten beschreven staan en waarop een contactformulier terug te vinden is zodat klanten op eender welk moment hun vraag kunnen doorgeven? Zo dachten ook Sofie en Veronique van Kine Waregem erover.

Na een verkennend gesprek werd eerst een lay-outvoorstel gemaakt door Wotsoft Productions, dat in samenspraak met Sofie en Veronique volledig afgesteld werd naar hun wensen.

Daarna ging Wouter van Wotsoft Productions aan de slag om met de nodige programmeringen een juweeltje van een presentatiewebsite op touw te zetten, een echte ontwikkeling op maat van de klant.

Nog een hostingpakket als "huur" voor hun plaatsje op het web en een grote stap was gezet voor Kinesitherapie Waregem: de introductie op de digitale wereld.

Wil u uw bedrijf ook bekend maken aan het groot (web)publiek en wil u ook inspraak bij de ontwikkeling zodat de website er precies komt uit te zien zoals u voor ogen had? Dan bent u bij Wotsoft Productions zeker aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.