Drupal

Het Witte Huis is fan, u ook?

Drupal CMS is dé revelatie van de laatste jaren. Ondanks het betrekkelijk jonge bestaan van dit systeem, heeft het de internetwereld al helemaal veroverd. Sedert 2007 wint Drupal de ene erkende award na de andere, dit is een nooit eerder gezien succes. Ook ’s werelds bekendste en meest bezochte websites draaien tegenwoordig op Drupal. Een greep uit het immense gamma: Amnesty International, MTV, Sony... met de website van Het Witte Huis als kers op de taart.

Ook Wotsoft Productions had vlug in de gaten dat Drupal dé CMS van de toekomst was. Vandaar dat we van meet af aan alle Drupal congressen bijwoonden in binnen- en buitenland en ons als één van de eersten in België gingen specialiseren in dit systeem. Met intussen 5 jaar ervaring en talloze studies en updates achter de kiezen, durven we ons nu een ervaren Drupal expert te noemen. De resultaten zijn dan ook niet van de poes, we stellen u hieronder enkele voor.

Gebruiksgemak voor de President én... voor u!

Uit deze portfolio zal blijken dat het Drupal systeem uitermate geschikt is voor zowat alle mogelijke websites: van klein tot groot, van ingewikkelde codering tot iets eenvoudigere… Hét grote voordeel van dit systeem is echter weg gelegd voor de gebruiker: want dankzij Drupal kan de eigenaar van de website immers heel gemakkelijk inhoud toevoegen, bewerken en verwijderen, in de ruimste zin van het woord.

Zo wordt de drempel om uw website dynamisch en up-to-date te houden ook kleiner. U kan het immers zelf vanop uw eigen PC, u hoeft niet langer derden in te schakelen voor de minste update of aanpassing.

Bent u ook overtuigd van het Drupal CMS-systeem, net als Wotsoft Productions? Aarzel dan niet langer en neem deze ervaren speler op de markt onder de arm! Contacteer ons voor vrijblijvende verdere informatie.

Enkele van onze projecten

De Grande Vakantiewoning Achouffe

Dat de familie De Grande volledig overtuigd is van de diensten van Wotsoft Productions, is het mooiste compliment en de grootste bevestiging: Na een webstek voor bouwbedrijf De Grande en later Tegels De Grande heeft Wotsoft Productions nu ook een website op touw gezet voor het verhuur van de vakantiewoning van de familie De Grande in Achouffe: www.verhuurachouffe.be.

All Party Events

Het evenementenbureau All Party Events had nood aan een website waarin ze eenvoudig en snel (maar zonder enige voorkennis van websitebeheer) artiesten, evenementen, DJ's, bands, enz konden toevoegen om hun klanten steeds optimaal te informeren. De keuze voor een een Drupal website was dan ook snel gemaakt. 

Deze website werd dus een mooi staaltje van een gebruiksvriendelijke dienstenwebsite voor een bedrijf dat nood heeft aan een snel aanpasbare en dynamische voorstelling van haar diensten.

DGT vzw

Mond-aan-mond reclame is de beste in z'n soort. Maar dergelijke publiciteit is niet "te koop", enkel een complete klantentevredenheid kan hiervoor zorgen. Wij, van Wotsoft Productions, vinden het dan ook een hele eer om te mogen vaststellen dat menig klanten bij ons terecht komen door mond-aan-mond reclame.

Een voorbeeld hiervan is DGT. Door overname van de webwinkel van ADR-Plan, die al enkele jaren klant was bij Wotsoft Productions, raakte DGT vertrouwd met de diensten van Wotsoft Productions en gaf dit ook aanleiding tot een vernieuwing van hun eigen verouderd geraakte website.

Regionaal Sociaal Verhuurkantoor Waregem

Overheidsdiensten die op zoek zijn naar een website gaan uiteraard anders te werk dan een zelfstandig ondernemer die uitkijkt naar een partner op webvlak. Overheidsinstanties schrijven een bestek uit waarop de geïnteresseerde bedrijven kunnen intekenen. Niet alleen de concurrentie is dus groot, maar ook het eisenpakket is strikt én het budget beperkt. Dat Wotsoft Productions ook in dergelijke omstandigheden als beste uit de bus komt, is dus ook veelbetekenend.