Drupal

Het Witte Huis is fan, u ook?

Drupal CMS is dé revelatie van de laatste jaren. Ondanks het betrekkelijk jonge bestaan van dit systeem, heeft het de internetwereld al helemaal veroverd. Sedert 2007 wint Drupal de ene erkende award na de andere, dit is een nooit eerder gezien succes. Ook ’s werelds bekendste en meest bezochte websites draaien tegenwoordig op Drupal. Een greep uit het immense gamma: Amnesty International, MTV, Sony... met de website van Het Witte Huis als kers op de taart.

Ook Wotsoft Productions had vlug in de gaten dat Drupal dé CMS van de toekomst was. Vandaar dat we van meet af aan alle Drupal congressen bijwoonden in binnen- en buitenland en ons als één van de eersten in België gingen specialiseren in dit systeem. Met intussen 5 jaar ervaring en talloze studies en updates achter de kiezen, durven we ons nu een ervaren Drupal expert te noemen. De resultaten zijn dan ook niet van de poes, we stellen u hieronder enkele voor.

Gebruiksgemak voor de President én... voor u!

Uit deze portfolio zal blijken dat het Drupal systeem uitermate geschikt is voor zowat alle mogelijke websites: van klein tot groot, van ingewikkelde codering tot iets eenvoudigere… Hét grote voordeel van dit systeem is echter weg gelegd voor de gebruiker: want dankzij Drupal kan de eigenaar van de website immers heel gemakkelijk inhoud toevoegen, bewerken en verwijderen, in de ruimste zin van het woord.

Zo wordt de drempel om uw website dynamisch en up-to-date te houden ook kleiner. U kan het immers zelf vanop uw eigen PC, u hoeft niet langer derden in te schakelen voor de minste update of aanpassing.

Bent u ook overtuigd van het Drupal CMS-systeem, net als Wotsoft Productions? Aarzel dan niet langer en neem deze ervaren speler op de markt onder de arm! Contacteer ons voor vrijblijvende verdere informatie.

Enkele van onze projecten

All Party Events

Het evenementenbureau All Party Events had nood aan een website waarin ze eenvoudig en snel (maar zonder enige voorkennis van websitebeheer) artiesten, evenementen, DJ's, bands, enz konden toevoegen om hun klanten steeds optimaal te informeren. De keuze voor een een Drupal website was dan ook snel gemaakt. 

Deze website werd dus een mooi staaltje van een gebruiksvriendelijke dienstenwebsite voor een bedrijf dat nood heeft aan een snel aanpasbare en dynamische voorstelling van haar diensten.