Zoekmachine Optimalisatie

U wordt gezocht? U wordt gevonden!

Om deze belangrijke specialisatie van Wotsoft Productions gemakkelijker en nader toe te lichten, zouden we graag met u uw meest gebruikte vorm van internetgebruik even willen overlopen. Stel: u bent op zoek naar een juwelier in de buurt of u vraagt zich af of u een flightcase online kan kopen? Dan surft u toch ook naar een zoekmachine (Google, Yahoo, Bing,…) en typt u in de zoekbalk “juwelier Harelbeke” of “flightcase”? U zal er dan ook niet van staan te kijken dat 90% van de hits op internet zo gevonden wordt. En dan zal u er vast meteen van dromen om, wanneer potentiële klanten een zoekterm uit uw vakgebied intikken in een zoekmachine, als één van de eerste hits te verschijnen bovenaan op de eerste pagina? Want, ken uzelf, wanneer u op de eerste lijnen goede zoekresultaten krijgt in Google, Yahoo, Bing, …, dan klikt u toch ook niet meer verder door naar pagina 3 of 4? Surfers hebben of nemen daar tegenwoordig de tijd niet voor. Dat wil dan ook zeggen dat een goede score in de zoekmachines uw succes kan maken of kraken!

Wees de concurrentie een stapje voor en doe een beroep op de expertise en specialisatie van Wotsoft Productions voor een zoekmachine optimalisatie. Contacteer ons voor verdere informatie.

Enkele van onze projecten

Webshop SWING

Al wie een artikel zoekt op gebied van klank, licht en podia is bij Swing aan het goede adres. Voor een vlotte service naar de klant toe en een bevordering van de verkoopcijfers heeft Swing onlangs beslist Wotsoft Productions onder de arm te nemen om een webshop op te zetten. Deze webwinkel in combinatie met de koppeling met het bestaande boekhoud-, facturatie-, stockbeheerpakket van Swing, alsook een online bestelmodule en een online betalingssysteem (m.b.v. Ogone) zorgt voor een heus autonoom online verkoopsysteem. M.a.w. een nieuwe belangrijke commerciële stap.