Training & Taal

De huidige maatschappij is veeleisend voor jong zelfstandigen: er wordt niet alleen een perfecte en snelle service van topniveau verwacht maar het oog wil ook wat. Het lijkt vanzelfsprekend: een in het oog springend visitekaartje, een homogene huisstijl op briefpapier, enveloppen met een mooi uitziende website in het verlengde daarvan. Maar daar gaan wel enkele werkuren aan creativiteit en precisie aan vooraf.

Silvia van Training & Taal heeft voor de ganse uitwerking beroep gedaan op Wotsoft Productions. In samenwerking met een lay-outer heeft Wouter van Wotsoft Productions een huisstijl uitgewerkt die perfect aanleunt bij de activiteiten van de doelgroep van Taal & Training. Eens de correcte kleuren en de perfecte look bepaald werden, kon deze look & feel doorgetrokken worden in een gloednieuwe Drupal website. Zo kon Silvia van Taal & Training rekenen op een grote herkenbaarheid, wat uiteraard een boost zal geven aan haar zelfstandige activiteiten.

Begint u ook met een schone lei? Wilt u advies en samenspraak bij de ontwikkeling van een huisstijl, visitekaartjes, briefpapier én website? Contacteer dan Wotsoft Productions voor een vrijblijvende all-in offerte!