SpesFM

Wat ooit startte als een leerlingenproject bij Spes Nostra in Heule, bleek al snel een schot in de roos en bijgevolg ook een blijvertje: de schoolradio Spes FM. Maar het succes en het intensief gebruik maakten dan ook een professionele uitwerking van dit project noodzakelijk.

En waar kan u best terecht voor een oplossing op maat? Juist! Bij Wotsoft Productions!

Er werd een volledige restyle van de website uitgewerkt met Drupal. Verder gebruikte Wotsoft Productions het Organy pakket als basis voor dit project. Maar het Organy pakket beperkt zich uiteraard niet tot de vaste structuur, er zijn steeds verdere uitbreidingen mogelijk, zoals de play list en de live player. in dit concrete voorbeeld.

Lijkt het Organy pakket ook dé oplossing bij uitstek voor uw organisatie of vereniging? Maar vreest u dat uw organisatie of vereniging niet zal kunnen voldoen aan het prijskaartje van vele webdesigners? Geef de moed dan zeker nog niet op en contacteer vandaag nog Wotsoft Productions om te ontdekken dat het Organy pakket ook voor uw organisatie of vereniging een haalbare en betaalbare kaart is!