Leca | Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag

Niet elke webmaster die beweert goed en enig te zijn in zijn soort levert het gewenste resultaat af... Dat bleek ook nog maar eens uit het verhaal van LECA (Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag). Zij hadden een klein fortuin betaald voor een nieuwe website die draaide op Drupal, maar helaas bleef het verhoopte resultaat uit: de website draaide niet vlot en soepel. Ze hadden dus dringend nood aan een Drupal specialist die de bouwstenen van deze website eens grondig onder de loep zou nemen en zou aanpassen waar nodig om alsnog een vlot draaiende en mooi ogende website te kunnen voorschotelen aan de bezoekers.

Via een tevreden klant is LECA bij Wotsoft Productions komen aankloppen die alle oorspronkelijke verwachtingen ingelost heeft. Na een grondige analyse heeft LECA groen licht gegeven aan Wotsoft Productions om de website volledig te herwerken, dit strikt binnen de vooraf afgesproken budgetten. Het heeft hen geen windeieren gelegd: nu kunnen ze tenminste vertrouwen op een website die veel sneller en correcter werkt en die veel gemakkelijker door de medewerkers zelf kan onderhouden worden.

De klanttevredenheid blijkt nog maar eens uit het feit dat Wotsoft Productions intussen al volop bezig is met extra functionaliteiten als uitbreiding.

Bent u ook op zoek naar een ware Drupal specialist die in "gewone mensentaal" uw noden en wensen kan bespreken? Neem dan vandaag nog contact op met Wotsoft Productions en u zal zien dat ook voor een analyse en herwerking niet noodzakelijk grote budgetten nodig zijn!