De Waregemse BierFanaten

De Waregemse Bierfanaten: een hobbyvereniging die net als alle andere in zijn soort nood had aan een kalender, nieuwsberichten en een foto-album om zijn leden voldoende te informeren en de vereniging optimaal te laten draaien.

Met Wouter van Wotsoft Productions als trouw lid kon een eenvoudige website die voldoet aan deze eisen dan ook niet achterwege blijven.

De manier van werken was ook al snel beslist aangezien Wotsoft Productions een pakket aanbiedt dat speciaal voor verenigingen en VZW's opgesteld werd: het Organy pakket. Daarin zit immers al een website met kalender, nieuwsberichten en een fotoalbum inbegrepen. En dit vanaf slechts € 250 per jaar: een haalbare investering voor verenigingen en VZW's.

Bent u ook lid of voorzitter van een vereniging of VZW die wel een kalender, een nieuwsbericht en/of een foto-album zou kunnen gebruiken maar hebt u hiervoor niet de grote budgetten vrij? Neem dan eens contact op met Wotsoft Productions, want voor een heel schappelijke prijs kunt u de werking van uw vereniging of VZW toch vereenvoudigen en aangenamer overbrengen!